Can Clotas Team

CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
Tel: +34 972 546 688
Entorno
P.N dels Aiguamolls de L'Empordà

El Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà situat a la Costa Brava, és una zona humida de llacunes litorals salobres, estanys d'aigua dolça, dunes, prats inundables, boscos de ribera i arrossars.

 
Perelada

La vila s’alça damunt un petit turó al bell mig de l’Alt Empordà. El caràcter històric de Perelada queda reflexat a cada pas. Els seus carrers estrets, els museus, el claustre de Sant Doménec i l’impressionant casino-castell amb els seus jardins li donen un aire únic i exclusiu.

 
Girona

Girona és una de les ciutats amb més personalitat de Catalunya, amb un passat històric molt rellevant i un conjunt monumental admirable. Passejar per Girona ja és una gran descoberta, amb petits i grans racons per a perdre-s’hi i contemplar les restes d’aquest passat: des del romànic al gòtic, des de la comunitat jueva, fins a la musulmana. El call, l’antic barri jueu, conserva encara la màgia dels carrerons estrets i creuats, i conviu amb la catedral (XIV-XVII) -una construcció espectacular amb la nau gòtica més ampla del món, els Banys Àrabs, el monestir romànic de Sant Pere de Galligants o l’excol·legiata gòtica de Sant Feliu.

 
Esports d'aventura

Per la seva situació, l'Empordà és un dels millors llocs per fer salts en paracaigudes, vols en avioneta o en globus...Existeix una gran oferta amb moltes opcions d'aventura. Acompanyat i dirigit per un instructor professional o bé per  a profesionals. Consulta la oferta. A prop nostre hi han diversos aeròdroms.

 
Figueres

Visites al museu Dalí, al museu de l'Empordà i al museu de la joguina. Capital de comarca i centre comercial indiscutible.

 

 
Rutes BTT

Rutes BTT G-05 Salines-Bassegoda. Aquestes rutes de BTT passen just pel costat de Can Clotas. Podràs fer un descans sense allunyar-te de la ruta. Hi han molts altres camins i rutes propers.

 
Besalú

Besalú fou seu d'un important comptat independent. Hi trobareu un conjunt històric-artístic medieval considerat un dels més ben conservats de Catalunya.

 
Cadaqués

Seguint la ruta de Dalí podeu visitar aquest meravellós poble costaner ple d'encant i romanticisme que el geni de l'Empordà va fer tan famós i on va passar llargues temporades amb els seus bons amics Lorca i Buñuel i la seva estimada Gala. Es pot  visitar la casa de Salvador Dalí a la cala de Port Lligat.

 
Parc Natural Cap de Creus

El Cap de Creus és el primer parc natural marítim-terrestre de Catalunya. La península del Cap de Creus constitueix el darrer contrafort dels Pirineus i l'extrem oriental de la Península Ibèrica, al nord del golf de Roses, a la costa Brava.

 
Paratge Natural de l'Albera

La serra de l'Albera és el nom que reb un dels trams més orientals dels Pirineus, des del coll del Pertús fins al mar. Forma un paisatge típicament mediterrani. Separa les planes de l'Empordà i del Rosselló. És unaltra mostra de la riquesa natural de l'Empordà.

 
Monestir de Sant Pere de Rodes

En plena serra de l'Albera, és parada obligatoria pels qui volen gaudir de la natura, del paisatge (vistes al Cap de Creus) i sentir el miticisme del passat.

 
Ruïnes d'Empuries

Aquest és el punt per el que els grecs van entrar a la Península Ibèrica; més tard sobre la colònia grega es va assentar la romana. Podeu gaudir de restes romanes i gregues ben conservades, així com del primer port comercial de la península.

 
<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>
Pàgina 1 de 2