Can Clotas Team

CatalanEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)
Tel: +34 972 546 688
Apartaments
Cases independents

Can Clotas disposa de 3 apartaments en modalitat de cases independents. ELS ARCS, LA FONT , EL MAGRANER . Tots han estat restaurats combinant tradició i actualitat amb alts nivells de confort.

En l'interior la decoració ha estat cuidada fins l'últim detall, tots els apartaments dispsen de amplis salons , hab. dobles i cuina combinant amb harmonia un exquisit mobiliari. Els apartaments s'ha tingut especial cura per las famílies amb menors disposant de tot els elements per la seva cura  i atenció.

 
El Magraner

2 places a 6 places. 82 m2, 2 habitacions dobles, 1 bany complert, cuina. Dúplex amb terrassa i jardí privat. Ubicat orientat a sud amb impressionants vistes al entorn.

 
Els Arcs

2 places a 6 places. 80 m2, 2 habitacions dobles, 1 bany complert, cuina. Única planta, adaptat per persones amb mobilitat reduïda. Zona d'arcs coberta al costat de la piscina.

 
La Font

2 places a 6 places. 89 m2, 2 habitacions dobles, 1 bany complert, cuina. Dúplex amb terrassa i jardí privat. Ubicat orientat a sud-est amb impressionants vistes al entorn. A tocar de la font de l'aigua de Can Clotas.

 
Casa complerta

Can Clotas ofereix també la possibilitat de lloguer en modalitat de casa complerta per organitzacions, fetes familiars, celebracions, trobades de grups, empreses, team building, couching, etc...